Добре дошли

Автосервиз ''АУТОЕКСПРЕС-7'' е с дългогодишна история в бранша и разполага с над 350 м2 застроена площ, заедно с над 1000 м2 автопаркинг, който може да поеме над 10 автомобила за ремонт. Може да се възползвате от всички видове автомонтьорски услуги. Нашият сервиз извършва богата гама от ремонтни дейности:
- ремонт на ходовата част
- ремонт на трансмисия
- ремонт на спирачна система
- ремонт на кормилно управление
- ремонт на двигатели
- ремонт на хидравлични системи
- ремонт на АВТОМАТИЧНИ и МЕХАНИЧНИ скоростни кутии
- компютърна диагностика

Качеството на работа гарантира изправни и безопасни автомобили и сигурно пътуване!!!

Промоции

''АУТОЕКСПРЕС-7'' предлага на своите клиенти съвременни и ранообразни промоции, които са неизменна част от поддръжката на Вашия автомобил. От този месец Юли започват нови промоции, които са свързани с настъпването на летния сезон, през който се пътува много повече.

Прочети още: Промоции

Предлагани услуги

Стремейки се да отговорим адекватно на нарастващата необходимост от различни манипулации, важни за Вас и Вашия автомобил, ние непрекъснато увеличаваме предлаганите от нас услуги. Всички те се извършват с голяма прецизност и коректност, която е в основата на взаимотношения ни с Вас - нашите клиенти.

Прочети още: Предлагани услуги

Предлагани продукти

Фирмата работи с едни от най-добрите и известни производители на авточасти в своя бранш, които са се доказали на пазара и имат дългогодишна история. Всичките брандове са събрани на едно място за Ваше улеснение. Разгледайте ги и се уверете дали те съвпадат с Вашите предпочитания - преценете сами!

Прочети още: Предлагани продукти

ПЪТНА ПОМОЩ

autoexpress5

ПЪТНА ПОМОЩ, ТРАНСПОРТ НА АВТОМОБИЛИ ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА, ДОБРИ ЦЕНИ, КОРЕКТНОСТ

 

[виж още]

РЕНТАКАР

АУТОЕКРЕС-7 ПРЕДЛАГА КОЛИ ПОД НАЕМ НА ДОБРИ ЦЕНИ...

 

[виж още]